Stout uit eten in Gorinchem

Bij Stoute Karel eet u op een prachtige, historische locatie in Gorinchem. Tegen de stadswal aan, op eeuwenoude resten van een kasteel, met uitzicht op de Merwede, in een gezellige ambiance, met een verrassende keuken en een warme bediening.

Eerlijk en vers

Geniet van een mooi gerecht in Stoute Karel! Onze chef zet u het allerbeste en lekkerste voor, bereid met eerlijke en verse producten. Bovendien zijn ze altijd uitstekend in balans met een van onze fantastische wijnen. Onze keuken verrast!

Onze filosofie

Stoute Karels lekkere gerechten verrassen door de visie van de chef. Een saus is bij ons huisgemaakt, niet uit blik of pak. Gewoon door verse tomaten te pellen, te verwarmen, te roeren en al roerend in te dikken. Deze gedachte, een eerlijk product als resultaat van handwerk, komt u als basisfilosofie in onze keuken tegen.

Garnalen

Vast op het menu staan onze heerlijke garnalen. Ze worden steeds anders bereid maar altijd met de zorg dat je  de heerlijke smaak van deze malse body-peeled garnalen blijft proeven. Op de foto zijn ze gefrituurd in een jasje van kerrie en panko, geserveerd met een sesam-chili dip. Hemels!

Delen van Gerechten

Eten bij Stoute Karel is samen delen . . . De gerechten die u samen met uw gezelschap kiest, worden door ons in een rustig tempo uitgeserveerd. Zo geniet u samen, op uw gemak van een grote variatie aan smaken en probeert u wellicht ook iets wat u anders niet zo snel zou kiezen . . . .

BAR & KEUKEN

Stoute Karel: dat is subliem genieten van fantastische wijnen en gerechten op een historische locatie in Gorinchem. Trek uw stoute schoenen aan en beleef het zelf!

Uitbuiken? Blijf logeren in Hotel Karel de Stoute.

© Copyright - Restaurant Stoute Karel, Buiten de Waterpoort 2a, Gorinchem