Stout uit eten in Gorinchem

Bij Stoute Karel eet u op een prachtige, historische locatie in Gorinchem. Tegen de stadswal aan, op eeuwenoude resten van een kasteel, met uitzicht op de Merwede, in een gezellige ambiance, met een verrassende keuken en een warme bediening.

Eerlijk en vers

Geniet van een mooi gerecht in Stoute Karel! Onze chef zet u het allerbeste en lekkerste voor, bereid met eerlijke en verse producten. Bovendien zijn ze altijd uitstekend in balans met een van onze fantastische wijnen. Onze keuken verrast!

Onze filosofie

Stoute Karels lekkere gerechten verrassen door de visie van de chef. Een saus is bij ons huisgemaakt, niet uit blik of pak. Gewoon door verse tomaten te pellen, te verwarmen, te roeren en al roerend in te dikken. Deze gedachte, een eerlijk product als resultaat van handwerk, komt u als basisfilosofie in onze keuken tegen. Twee eerlijke en heerlijke voorbeelden.

lekker uit eten in Gorinchem bij Stoute Karel

Pulpo Alla – Octopus with potatoes

Any Spanish lover knows you can screw up this dish just like that. Pulpo cooking has to be done in a smart way, otherwise pulpo will become tough. Our chef prepares a pulpo that is firm and tender, full of flavor. Just heavenly! You imagine yourself in Spain. When you’ve finished our pulpo, you definitely want more.

Samen genieten bij Restaurant Stoute Karel in Gorinchem

Bietensalade met frambozendressing

Onze bietensalade met gepofte bietjes heeft een huisgemaakte frambozendressing en geitenkaas die op uw tong smelt. Deze salade laat u ervaren dat ook eten zonder vlees of vis een waar genot is. Het geheim zit ‘m ook nu in de bereidingswijze van de chef.

BAR & KEUKEN

Stoute Karel: dat is subliem genieten van fantastische wijnen en gerechten op een historische locatie in Gorinchem. Trek uw stoute schoenen aan en beleef het zelf!

Uitbuiken? Blijf logeren in Hotel Karel de Stoute.

© Copyright - Restaurant Stoute Karel, Buiten de Waterpoort 2a, Gorinchem